Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Marmaris’te “Engelliler Festivali” başladı

Bu haberin fotoğrafı yok

Engelli ve Aileleri Birliği Derneği (ENABİRDER) ile Marmaris Belediyesi iş birliğiyle “Marmaris Engelliler Festivali” düzenlendi.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Siteler Mahallesi’nde bir otelde “Moral Motivasyon Semineri”yle başlayan festivalin açılışında, yönetim olarak “en büyük engel sevgisizliktir” inancıyla çalıştıklarını ifade etti.

Festivalin önemini anlatan Oktay, ENABİRDEN ile koordineli olarak engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, sosyal hayata katılmalarını sağlamak için birçok çalışmaya imza attıklarını söyledi.

ENABİRDER Başkanı Tulgay Hasar ise engelsiz yaşam için engellerin ortadan kalkması gerektiğini ifade etti.

Seminerden sonra Atatürk Caddesi’nde engelli bireyler ve ailelerinin katılımıyla kortej gerçekleştirildi. Yürüyüş, Atatürk Meydanı’nda sona erdi.

19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda festival kapsamında engelli bireyler sahne performansları sundu. Sunumlardan sonra konser verildi.

Festival etkinlikleri 20 Mayıs’a kadar devam edecek.

(AA)

Bu haber 9 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Köyceğiz’de Müftülük ve Sosyal Hizmet Merkezi iş birliğiyle düzenlenen seminerlerde
Sıradaki Haber Köyceğiz’de ‘Filistin’de Kadın Olmak’ konulu seminer düzenlendi