Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

ZurnaZen Festivali 5 Eylül’de başlıyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası ZurnaZen Festivali 5 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Menteşe, Milas, Fethiye ve Köyceğiz ilçelerinde düzenlenecek olan Zurnazen festivalinde 13 zurna üstadının yanı sıra konuk sanatçı olarak da Menteşe’de Selçuk Balcı, Fethiye’de ise Rubato sahne alacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Dünya’da ilk ve tek olma özelliği taşıyan Uluslararası ZurnaZen Festivali 5 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Bu yıl 7.’si düzenlenecek olan Uluslararası ZurnaZen Festivaline 11’i Türk 2’si yabancı toplam 13 zurna üstadı katılacak. Festivalde konuk sanatçı olarak Menteşe ayağında Selçuk Balcı, Fethiye ayağında Rubato sahne alacak.

DÜNYA’DA SADECE MUĞLA’DA YAPILIYOR

Dünya’da sadece Muğla’da yapılan ve bu yıl 7.’si düzenlenecek olan Uluslararası ZurnaZen Festivali 5 Eylül Pazartesi günü Milas Atapark Meydanı’na başlayacak. Festival 6 Eylül salı günü Menteşe’de Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açık Hava Tiyatrosu’nda, 7 Eylül çarşamba günü Köyceğiz Cumhuriyet Meydanı’nda, 8 Eylül’de ise Fethiye Beşkaza Meydanı’nda gerçekleşecek.

4 gün sürecek  Uluslararası ZurnaZen Festivalinin sanat yönetmenliğini ise Ünal Yürük yapacak.

Haber: Duygu Kaplan

Bu haber 0 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ’dan uçuş
Sıradaki Haber Eğitim alan kadın pilot denize düştü