Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer Partisi Muğla’dan Ahmet Aras’a Ziyaret

Zafer Partisi Muğla İl ve Menteşe İlçe Başkanlığı yöneticileri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret ederek çevre sorunlarından bağımlılıkla mücadeleye kadar birçok konuda görüş alışverişinde bulundu.

Zafer Partisi Muğla İl ve Menteşe İlçe Başkanlığı yöneticileri, Muğla

Zafer Partisi Muğla İl Başkanlığı ve Menteşe İlçe Başkanlığı yöneticileri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen görüşmede Muğla’nın geleceği açısından önem taşıyan konular ele alındı. Çevre sorunları, su kaynaklarının korunması, madencilik faaliyetleri ve gençleri tehdit eden bağımlılıkla mücadele gibi birçok alanda fikir alışverişinde bulunuldu.

Zafer Partisi heyeti, Muğla’nın menfaatine olacak her çalışmada bir araya gelme ve ortak hareket etme konusundaki kararlılıklarını dile getirdi. Misafirperverliği için Ahmet Aras’a teşekkür eden parti temsilcileri, “Muğla’mız için çalışmaya, şehrimize değer katmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber 52 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde 6 bin 130 personeli kapsayan toplu iş
Sıradaki Haber Muğla Büyükşehir’de Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Tamamlandı