Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Yine koşarak ve uçarak geldiler, CAN AZERBAYCAN

Bu haberin fotoğrafı yok

Kardeş ülke Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in talimatıyla Acil Durumlar Bakanlığınca gönderilen “BE-200CS” amfibi uçağı ve 10 kişilik mürettebatı,Marmaris ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmalarına katıldı.

Dumanların yükseldiği Değirmenyanı mevkisine odaklanan helikopter ve uçaklar, yangının büyümesinin önüne geçti.

Azerbaycan Acil Durumlar Bakanlığı tarafından yangın bölgesine gönderilen “BE-200CS” amfibi uçağı, 12 ton su taşıma kapasitesiyle de yangının yayılmaması için büyük çaba harcadı.

Su üzerinde durmadan 18-20 saniyede yaklaşık 12 ton su basma kapasitesine sahip olan uçak, diğer hava güçlerinin de desteğiyle yangınla mücadele etti.

Ekiplerin havadan ve yerden soğutma çalışmaları ise sürüyor.

Öte yandan, Marmaris, Gökova ve Hisarönü Körfezi’nde helikopterlerin güvenli şekilde su alması için Marmaris Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı ekipleri güvenlik önlemi aldı.

(AA)

Bu haber 0 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ’dan uçuş
Sıradaki Haber Eğitim alan kadın pilot denize düştü