Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Vali Hanım” Belgeseli Menteşe’de Yeniden Beyaz Perdede

Türkiye’nin ilk kadın valisi Lale Aytaman’ın yaşamını konu alan “Vali Hanım” belgeseli, 5 Aralık Cuma günü Zihni Derin İş Merkezi Ayhan İçöz Salonu’nda tekrar gösterilecek.

Türkiye’nin ilk kadın valisi Lale Aytaman’ın yaşamını konu alan “Vali

Türkiye’nin ilk kadın valisi olarak tarihi bir başarıya imza atan Lale Aytaman’ın yaşamını ve kariyerini anlatan “Vali Hanım” belgeseli, izleyicileri ilham verici bir yolculuğa çıkarıyor. Belgesel, Aytaman’ın zor dönemlerde gösterdiği liderlik, kararlılık ve kadınların toplumdaki rolüne dair mücadelesini gözler önüne seriyor.

5 Aralık Cuma günü Zihni Derin İş Merkezi Ayhan İçöz Salonu’nda gerçekleştirilecek gösterimde izleyiciler, Aytaman’ın kamu yönetimi ve kadın liderliği alanındaki başarılarını bir kez daha yakından görebilecek.

Bu haber 499 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde 6 bin 130 personeli kapsayan toplu iş
Sıradaki Haber Muğla Büyükşehir’de Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Tamamlandı