Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

UEFA Uluslar Ligi’nde yarı finalistler belli oluyor

UEFA Uluslar Ligi’nde çeyrek final ikinci maçları yarın oynanacak. A Milli Futbol Takımı’nın 2026 Dünya Kupası elemelerindeki son rakibi de netlik kazanacak.

UEFA Uluslar Ligi'nde çeyrek final ikinci maçları yarın oynanacak. A

UEFA Uluslar Ligi’nde bu sezon değişen statüde yarı final bileti alacak 4 takım yarın oynanacak karşılaşmaların ardından belli olacak. A Ligi 1. Grubu lider tamamlayan Portekiz, konuk olduğu Danimarka’ya 1-0 mağlup olurken, aynı grubun 2.’si Hırvatistan ise 2. Grup lideri Fransa’yı 2-0’lık skorla yenmeyi başardı. İtalya – Almanya eşleşmesinde San Siro’da oynanan ilk maçta ise gülen taraf Almanlar oldu.

Organizasyonda yarı final bileti alan ülkeler, 4-5 Haziran’da kozlarını paylaşacak. Uluslar Ligi’nin üçüncülük maçı 8 Haziran günü, kupaya uzanan takımı belirleyecek final karşılaşması da aynı gün yapılacak.

Türkiye’nin rakibi belli olacak
A Milli Futbol Takımı’nın 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’ndeki son rakibi de netlik kazanacak. Milliler, 2026 Dünya Kupası Avrupa elemeleri E Grubu’nda Gürcistan ve Bulgaristan ile eşleşirken, son rakip Hollanda-İspanya mücadelesinin galibi olacak. Hollanda’da oynanan ilk karşılaşma 2-2’lik skorla tamamlandı.
Uluslar Ligi çeyrek final ilk maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

İtalya – Almanya: 1-2
Danimarka – Portekiz: 1-0
Hollanda – İspanya: 2-2
Hırvatistan – Fransa: 2-0

Bu haber 14 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2025 FIFA Kıtalararası Kupa finalinde Paris Saint-Germain, Flamengo ile 1-1
Sıradaki Haber 2025 FIFA Kıtalararası Kupa’nın sahibi PSG