AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Otgöz, 225 adet konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlandığını belirtti.
İnşaatları daha önce bitmesine rağmen altyapı ve bazı teknik detaylar nedeniyle teslimi geciken konutlar için yoğun bir çalışma yürütüldüğünü ifade eden Otgöz, “Bu sorunların çözümü için en üst düzeyde görüşmeler gerçekleştirdik. Yaşanan aksaklıklar giderildi ve konutların hak sahiplerine teslimine başlandı” dedi.
TOKİ projelerinin yalnızca konut üretmekle sınırlı olmadığını vurgulayan Otgöz, “Vatandaşlarımıza sadece bina yapmıyoruz; sosyal donatıları, yeşil alanları ve çevre düzenlemeleriyle birlikte tam anlamıyla bir yaşam alanı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
Dar gelirli ve evi olmayan vatandaşlara yönelik hayata geçirilen sosyal konut projesinin önemine dikkat çeken Otgöz, “Hemşerilerimize yeni evlerinde sağlıkla ve mutlulukla oturmalarını diliyorum. Bu projede emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve TOKİ yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
Bu haber 618 kez okundu.
