Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Tatilin ilk iki gününde acı bilanço 572 kazada 12 kişi can verdi!

Ramazan Bayramı tatilinin ilk iki gününde ülke genelinde meydana gelen

Ramazan Bayramı tatilinin ilk iki gününde ülke genelinde meydana gelen 572 trafik kazasında, 12 kişinin hayatını kaybetti ve bin 966 kişinin yaralandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bayram tatilinin ilk 2 günündeki trafik kazalarında 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 1966 kişinin yaralandığını duyurdu.
Bakan Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekiplerinin, vatandaşların güvenliği için denetimlerini büyük bir hassasiyetle sürdürdüğünü belirtti.

Yerlikaya şunları kaydetti: “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar, sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Lütfen aklımızdan çıkartmayalım, hayatla yarışılmaz.”

Bu haber 5 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 göçmen kaçakçılığı
Sıradaki Haber Bodrum’da İnsan Kaçakçılarına Darbe: 7 Gözaltı, 3 Tutuklama!