Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tatil vaadiyle dolandırıp dalga geçtiler

Afyonkarahisar merkezli 18 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla, sahte tatil ilanlarıyla vatandaşları dolandırıp bir de mağdurlarla dalga geçen şebeke çökertildi; gözaltına alınan 35 şüpheliden 14’ü tutuklandı.

Afyonkarahisar merkezli 18 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla, sahte tatil

İnternet siteleri üzerinden verdikleri sahte tatil ilanlarıyla çok sayıda kişiyi dolandıran ve dolandırdıkları kişilerle telefonda dalga geçen çete, Afyonkarahisar merkezli 18 kentte düzenlenen eş zamanlı operasyonla çökertildi, 14 şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sahte tatil vaadi ile dolandırıcılık yapıldığı ihbarları üzerine harekete geçti. Ekipler yaptıkları incelemede, şüphelilerin sosyal medya platformları üzerinden sahte ilanlarla güven oluşturarak, tatil rezervasyonu yaptırmak isteyen çok sayıda vatandaşı dolandırarak haksız kazanç elde ettiklerini belirledi. Ardından harekete geçen ekipler Afyonkarahisar merkezli 18 kentte önceden belirlenen adreslere baskın düzenledi. Baskında aranan 35 kişi gözaltına alındı. Emniyetli işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen 35 kişiden 14’ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Operasyonda gözaltına alınan şahısların, dolandırdıkları kişilerle telefonda, “Yanlış aradınız burası gazino” gibi ifadeler kullanarak dalga geçtikleri ortaya çıktı.

Bu haber 384 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Akaryakıtta eşel mobil döneminin başlamasıyla birlikte, petrol fiyatlarındaki yükselişten kaynaklanan
Sıradaki Haber Akaryakıtta Zamların Yüzde 75’ini Devlet Göğüsleyecek!