SEVENLERİ HAZAL’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

featured
service service

Muğla’nın Menteşe ilçesinde beyin tümörü nedeniyle hayatını kaybeden ortaokul öğrencisi Hazal Duru Manap, ailesi ve sevenleri tarafından gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Menteşe’de bulunan Türdü 100. Yıl Ortaokulu 7/C sınıfı öğrencisi Hazal Duru Manap, uzun süredir beyin tümörü ile mücadele ediyordu.
Manap, yaşamını yitirdi. Manap’ın ölümü, başta ailesi olmak üzere arkadaşlarını ve eğitim camiasını yasa boğdu.
Manap’ın naaşı, Kurşunlu Camii’de kılınan öğle namazının ardından defnedildi.
Cenazeye; Manap’ın ailesi ve arkadaşlarının yanı sıra, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, milletvekilleri, bazı siyasi parti il başkanları ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Haber :Ferdi Yavuz

SEVENLERİ HAZAL’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Muğla Yenigün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!