Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel bireylere Azmak’ta tekne turu

Muğla Zihinsel Engelliler Derneği üyeleri ve özel bireyler Ula Akyaka’da

Muğla Zihinsel Engelliler Derneği üyeleri ve özel bireyler Ula Akyaka’da Gökova Akyaka Azmak Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından Kadın azmağında tekne turu yaptırıldı.

Dernek üyeleri, özel bireyler ve ailelerinin katıldığı Kadın Azmağı tekne turunda eğlenceli dakikalar yaşandı. Kooperatif tarafından ücret alınmayan Kadın Azmağı tekne turu sonrası Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı tarafından Kooperatif Başkanı Mehmet Begeç’e teşekkür plaketi verildi.
Muğla Zihinsel engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü, “Gökova Akyaka Azmak Taşıyıcılar kooperatifi üyelerine ve Başkanı Mehmet Begeç’e, ulaşımımızı sağlayan Muğla Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum. Bizim ve çocuklarımız için çok güzel bir gün oldu. Eğlenceli bir tekne turuna çıktı. Katkı veren herkesten Allah razı olsun” dedi.

Haber :Hakan Canel

Bu haber 15 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla’nın Menteşe ilçesinde İsmet İnönü Caddesi’nde yaşanan intihar girişimi, ekiplerin
Sıradaki Haber Menteşe’de İntihar Girişimi Son Anda Önlendi