Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Öğrenciler atıkların izini takip etti!

Fethiye Belediyesi Çevre Haftası dolayısıyla “Atıkların İzinden Gidiyoruz” etkinliği gerçekleştirdi.

Fethiye Belediyesi Çevre Haftası dolayısıyla “Atıkların İzinden Gidiyoruz” etkinliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda öğrenci ve STK temsilcilerinin katılımıyla Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi, Atıksu Arıtma Tesisi ve Ambalaj Atıkları Toplama Ayırma Tesisi’ne ziyaretler gerçekleştirildi.

Fethiye Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından yapılan etkinlikte Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi, Atıksu Arıtma Tesisi ve Ambalaj Atıkları Toplama Ayırma Tesisleri tek tek ziyaret edildi.

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Selver Hatice Kabak, “Bugün STK temsilcilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte atık tesislerini ziyaret ettik. Öğrencilerimize yıl içerisinde sürekli eğitimler veriyoruz. Ancak bu sefer, tüm tesisleri yerinde inceledik, bilgilendirmeler yaptık. Çok verimli geçen bir ziyaret oldu. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Bu haber 6 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Datça'nın ulaşım kalitesini ve güvenliğini artırmak amacıyla
Sıradaki Haber Datça’da yollar yenileniyor, ulaşım konforu artıyor