Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Muğlalı Güreşçilerden Türkiye Şampiyonası’nda Tarihi Başarı!


Kütahya’da düzenlenen U17 Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda Milas Mehmet Güçlü Sporcu Eğitim Merkezi sporcuları hem bireysel hem takım olarak büyük bir başarı elde etti.


Kütahya’da düzenlenen U17 Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda Milas Mehmet Güçlü

Turnuvada bireysel ve takım olarak gösterilen üstün performans sayesinde 8 sporcu milli takım kampına davet edilerek Milas’a ve Muğla’ya büyük bir gurur yaşattı.

Bireysel Başarılar Göz Doldurdu

Şampiyonada dereceye giren sporcular şu şekilde sıralandı:

Mustafa Güven (45 kg): Türkiye Şampiyonu
Davut Çakır (110 kg): Türkiye 2.si
Yiğit Abdullah Bağış (45 kg): Türkiye 3.sü
Bekir Kuyucu (48 kg): Türkiye 3.sü
Cuma Hanelçi (51 kg): Türkiye 3.sü
Berkay Bacaksız (51 kg): Türkiye 5.si
İrfan Develi (55 kg): Türkiye 5.si

Takım olarak da büyük bir başarıya imza atan Milas Mehmet Güçlü Sporcu Eğitim Merkezi, Türkiye 3’üncülüğü ile şampiyonayı tamamladı.

Milli Takıma 8 Sporcu Davet Edildi

Gösterdikleri performansla dikkat çeken sporculardan Mustafa Güven, Yiğit Abdullah Bağış, Cuma Hanelçi, Bekir Kuyucu, Davut Çakır, Hüseyin Batın Aldemir, Halil Sefa Turgut ve İrfan Develi, U17 Milli Takım kampına davet edildi. Halil Sefa Turgut ve İrfan Develi uluslararası zafer turnuvasında mücadele etme hakkı kazandı.

Muğla’nın Gururu Oldular

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Sporcularımızı ve onları yetiştiren antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bu önemli başarı, Muğla’daki güreş sporunun yükselişini gösterirken, genç sporcuların azmi ve disiplini takdir topladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla’nın Bodrum ilçesinde öğretmenlerini savundukları için eylem ve basın açıklaması
Sıradaki Haber Öğretmenlerine Sahip Çıkan Bodrumlu Öğrencilere Disiplin Şoku