Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla’da MSÜ sınavı mesaisi! Menteşe ve Fethiye’de 1 Mart Pazar günü nüfus müdürlükleri açık olacak

2026-MSÜ sınavına girecek adayların mağdur olmaması için Menteşe ve Fethiye İlçe Nüfus Müdürlükleri, 1 Mart Pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasında açık hizmet verecek.

2026-MSÜ sınavına girecek adayların mağdur olmaması için Menteşe ve Fethiye

1 Mart’ta gerçekleştirilecek olan 2026-MSÜ sınavı öncesi kimliğini kaybeden adaylar için Muğla Valiliği harekete geçti; Menteşe ve Fethiye’de nüfus müdürlükleri mesai yapacak.

Geleceğin subay ve astsubay adaylarının ter dökeceği 2026 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2026-MSÜ) için geri sayım başladı. 1 Mart 2026 Pazar günü yapılacak büyük sınav öncesinde, sınav giriş belgesi ve kimlik kartı zorunluluğu nedeniyle mağduriyet yaşanmaması adına önemli bir adım atıldı. Sınav sabahı nüfus cüzdanını veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden, çalınan ya da üzerinde fotoğrafı bulunmadığı için geçerliliğini yitiren adaylar için kapılar açık tutulacak.

Menteşe ve Fethiye’de Sınav Mesaisi

Muğla İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, sadece sınavın yapılacağı merkezler olan Menteşe ve Fethiye İlçe Nüfus Müdürlükleri, 1 Mart Pazar günü adayların hizmetinde olacak. Sınav heyecanıyla kimlik sorunu yaşayan öğrencilerin mağduriyetini gidermek amacıyla bu müdürlükler, sabah saat 07.00 ile 10.00 arasında açık bulundurulacak.

Geçici Kimlik Belgesi İçin Gerekenler

Nüfus müdürlüklerine başvuracak adayların yanlarında güncel bir “Sınava Giriş Belgesi” ve bir adet biyometrik fotoğraf bulundurmaları gerekiyor. Şartları sağlayan adaylara, yeni kimlik kartları düzenleninceye kadar sınavda ve resmi işlemlerde geçerli olacak olan “Geçici Kimlik Belgesi” anında teslim edilecek. Yetkililer, adayların sınav saatinden önce işlemlerini tamamlamaları konusunda hassas davranmaları gerektiğini hatırlattı.

Bu haber 59 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bodrum Yalıkavak Marina’da gece yarısı bir motoryatta başlayıp rüzgarın etkisiyle
Sıradaki Haber Bodrum Yalıkavak Marina’da Yangın Kabusu: 7 Motoryat Yanarak battı