Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Muğla’da et, süt ve yumurtaya denetim, 3 işletmeye idari yaptırım uygulandı!

Muğla’da et, süt ve

Muğla’da et, süt ve yumurta ürünlerini üreten işletmelere yönelik denetim gerçekleştirildi. 3 işletmeye idari yaptırım uygulandı.

Muğla genelinde faaliyet gösteren et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri ile yumurta üreten işletmelere yönelik Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü gıda kontrol ekipleri tarafından denetimler yapıldı.
Denetimlerde ürünler son tüketim tarihi, katkı maddeleri, muhafaza şartları ile hijyen ve temizlik gibi çeşitli kriterler yönünden incelendi. Denetimlerde hijyen şartlarının yanı sıra etlerin depolandığı alanların sıcaklığı, onay belgelerinin olup olmadığı ve ürünlerin etiket bilgileri kontrol edildi.
Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından, bu hafta toplam 67 denetim yapılarak üç işletmeye idari yaptırım uygulandı.