Muğla’daki İşçi Sendikaları, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.
İşçilerin günlük çalışma süresinin düşürülmesi için verdiği mücadeleden doğan 1 Mayıs, dünyanın dört bir yanında bir asırdan fazladır Emek ve İşçi Bayramı olarak kutlanıyor. Türkiye’de de 1 Mayıs, bu yıl sendikalarca farklı şehirlerde kitlesel olarak kutlanıyor.
Muğla’da da İşçi Sendikaları Menteşe’de bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni düzenledi.
Törene; İşçi Sendikaları Temsilcileri ve işçilerin yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Muğla İl başkanı Hüseyin Erol, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Muğla milletvekili adayları Cumhur Uzun ile Gizem Özcan katıldı.
Törenin ardından katılımcılar, toplanma alanı Mehmet Ali Eren Parkı’na yürüdü.





Haber :Ferdi Yavuz
Bu haber 4 kez okundu.
