Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Muğla ve Manisa Yangınları Söndürüldü, Hatay’daki Yangın Kısmen Kontrol Altında

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Muğla Milas ve Manisa Saruhanlı’da çıkan orman yangınlarının tamamen söndürüldüğünü, Hatay Dörtyol’daki yangının ise kısmen kontrol altına alındığını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Muğla Milas ve Manisa

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, son günlerde Türkiye’nin farklı noktalarında çıkan orman yangınlarına ilişkin son durumu paylaştı. Yumaklı, Muğla Milas ve Manisa Saruhanlı’daki yangınların tamamen kontrol altına alındığını duyurdu. Hatay’ın Dörtyol ilçesindeki yangına ise hem karadan hem havadan müdahale devam ediyor.

Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ülkemizde meydana gelen yangınlara yönelik orman kahramanlarımızın etkin ve kararlı mücadelesi sonucunda; Muğla Milas, Manisa Saruhanlı yangınları tamamen kontrol altına alınmıştır” dedi.

Hatay’daki yangın içinse mücadele henüz tamamlanmış değil. Yumaklı, bölgede gece boyunca karadan sürdürülen çalışmalara sabah saatlerinde hava araçlarının da dahil olduğunu belirterek, “Hatay Dörtyol yangını ise gece boyu süren kara müdahalemiz ve gün ışığıyla birlikte başlayan hava müdahalemiz sayesinde kısmen kontrol altına alınmıştır. Yangını tamamen söndürmek için çalışmalarımız aralıksız sürmektedir” ifadelerini kullandı.

Yumaklı ayrıca, zor hava koşullarına ve alevlerin yayılma hızına rağmen ekiplerin büyük bir özveriyle görev yaptığını vurguladı. “Yeşil Vatan” olarak tanımladığı orman alanlarının korunması için mücadelelerinin süreceğini söyledi.

Bu haber 270 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan
Sıradaki Haber Dokunulmazlık Fezlekeleri TBMM’de: Özgür Özel, Turhan Çömez ve Turan Taşkın Özer Hakkında Süreç Başladı!