Hatay ve İskenderun’daki deprem bölgelerinde görev yaparak Muğla’ya dönüş yapan, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelini taşıyan araç Adana’da kaza yaptı. İçinde 15 kişinin bulunduğu araçta 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Hatay ve İskenderun’daki çalışmalarını tamamlayarak Muğla’ya dönüş yoluna çıkan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı araç Adana’da kaza yaptı. Araçta bulunan 15 personelden 3’ünün yaralandığı ve yaralıların ambulanslarla hastaneye sevk edildiği bilgisi alındı.
Konuyla ilgili Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“Deprem bölgelerinden biri olan Hatay İskenderun’daki çalışmalarını tamamlayan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerimiz dün akşam Hatay’dan Muğla’ya doğru yola çıktılar. Personellerimizi taşıyan araç Muğla’ya dönüş yolundayken Adana Tarsus arasında kaza yaptı.
Araçtan 15 çalışma arkadaşlarımızda hafif sıyrıklarla kurtuldu ve çevre hastanelere ambulanslarla sevk edildi.
İl Müdürümüz Kazım Açıkbaş ve Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürümüz Münir Özalp kaza haberini alır almaz dün akşam Adana’ya doğru yola çıktı. Bugün sabah Adana’ya ulaşan İl Müdürümüz ve Şube Müdürümüz kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan ve hastaneden taburcu olan çalışma arkadaşlarımız ile Muğla’ya doğru yola çıktılar.
Çalışma arkadaşlarımızın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyleyen İl Müdürümüz, arayan, soran, dua eden herkese minnettar olduklarını dile getirerek, hepimize çok geçmiş olsun dedi.”
Haber :Ferdi Yavuz
Bu haber 5 kez okundu.
