Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla Büyükşehir’de 100 Personel Asil Memurluğa Adım Attı

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde asil memurluğa hak kazanan 100 personel için yemin töreni düzenlendi. Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen törende personeller, üniformalarıyla yemin ederek göreve başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde asil memurluğa hak kazanan 100 personel

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan ve adaylık sürecini tamamlayarak asil memurluğa hak kazanan 100 personel için yemin töreni düzenlendi. Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde bugün gerçekleştirilen törene Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz, daire başkanları, personeller ve aileleri katıldı.

Törende, başta İtfaiye Daire Başkanlığı, Zabıta Daire Başkanlığı ve genel idare hizmetleri sınıfında görev yapacak personeller olmak üzere 100 çalışan, üniformalarıyla yemin ederek Muğla Büyükşehir Belediyesi ailesine resmen katıldı.

“Bugün Gücümüze Güç Katıyorsunuz”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, aday memurluk sürecini tamamlayan personelin belediyeye güç kattığını vurgulayarak, “Bugün burada Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak aday memur yemin töreni için toplanmış bulunuyoruz. Aday memurluğu sona eren yüz personelimiz bugün itibarıyla Büyükşehir Belediyesi ailemize katılıyor” dedi.

“Yemin, Yol Gösterici Olacak”

Edilecek yeminin yalnızca bir formalite olmadığını ifade eden Yılmaz, “Bugün edeceğiniz yeminler sadece bir kamu görevi üstlenmenin ötesinde; karar verme süreçlerinde, zor zamanlarda size yol gösterecek bir sorumluluğun ifadesidir” diye konuştu.

İtfaiye ve Zabıta Personeline Özel Vurgu

İtfaiye ve zabıta personelinin görevlerinin önemine dikkat çeken Yılmaz, “İtfaiye personelimiz sadece yangın ve depremde değil, vatandaşın düştüğü her zor durumda gerektiğinde canını hiçe sayarak görev yapacaktır. Zabıta personelimiz ise kamu düzeninin sağlanması ve halkın refahı için gece gündüz fedakârlıkla çalışacaktır” ifadelerini kullandı.

“Üniforma Yetki Değil, Sorumluluktur”

Konuşmasında üniformanın taşıdığı anlama da değinen Yılmaz, “Üzerinizdeki üniforma sadece bir kıyafet değil; vatandaşı için, halkı için gerektiğinde fedakârlık yapacağının bir göstergesidir. Asil memurluk yalnızca yetki değil, büyük bir sorumluluk da getirir” dedi.

Konuşmanın ardından personeller, ailelerinin ve protokol üyelerinin huzurunda yemin ederek asil memur olarak görevlerine resmen başladı.

Bu haber 554 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'da görevli genç doktor Zeynep Sude Taş, İstanbul'daki evinde
Sıradaki Haber Evinde ölü bulunan Datçalı doktor toprağa verildi