Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’tan Asgari Ücret Tepkisi! “Hayal Kırıklığı”

2025 yılı için 22.104 TL olarak belirlenen asgari ücretin açıklanmasının ardından Ahmet Aras, “22.104 TL olarak belirlenen asgari ücret, emekçilerimizin alın terini yok saymıştır” dedi.

2025 yılı için 22.104 TL olarak belirlenen asgari ücretin açıklanmasının

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2025 yılı için belirlenen 22.104 TL asgari ücretin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla karara tepki gösterdi. Başkan Aras, alınan kararın milyonlarca emekçinin umutlarını boşa çıkardığını ifade etti.

Aras açıklamasında, “Alınan karar umutla bekleyen 9 milyon asgari ücretli vatandaşımız için tam bir hayal kırıklığı olmuştur. 22.104 TL olarak belirlenen asgari ücret, yoksulluk pandemisiyle mücadele eden emekçilerimizin alın terini yok saymıştır” ifadelerine yer verdi.

Belediye olarak kent yoksulluğuna karşı sosyal dayanışma ruhuyla hareket ettiklerini belirten Aras, vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan personelin enflasyona ezdirilmemesi adına gerekli tedbirleri alacaklarını da dile getirdi.