Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MSKÜ BİO, ebeveynleri duygu düzenleme atölyesinde buluşturdu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen “Anne ve Babalara Yönelik Duygu Düzenleme Atölyesi”nde, ebeveynlerin duygusal zorluklarla baş etme yolları ve stres yönetimi becerileri bilimsel bir çerçevede ele alınarak yoğun ilgiyle gerçekleştirildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen "Anne ve Babalara Yönelik

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilim İletişimi Ofisi (MSKÜ BİO) ile Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde düzenlenen “Anne ve Babalara Yönelik Duygu Düzenleme Atölyesi”, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Muğla Arasta Çarşısı’nda bulunan MSKÜ Bilim ve Sanat Evi’nde gerçekleştirilen atölyede, Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Merve Cesur Atintaş anne babalarla bir araya geldi. Atölyede ebeveynlik sürecinde karşılaşılan duygusal zorlanmalar, stresle baş etme yolları ve duygu düzenleme becerileri bilimsel bir çerçevede ele alındı.

Kısa sürede dolan kontenjan, ebeveynlerin bu alandaki bilgi ve paylaşım ihtiyacını açık biçimde ortaya koydu. Atölye, ebeveynlerin aktif katılımı, soru-cevap ve deneyim paylaşımıyla etkileşimli bir biçimde devam etti.

Yoğun katlımla devam eden MSKÜ BİO etkinlikleri, her yaştan bireylerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını yıl boyunca sürdürecek.

Bu haber 28 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bodrum Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, yarıyıl tatilinde Umurça
Sıradaki Haber Üç kuşak mum boyama atölyesinde buluştu