Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Milas’ta İlginç Kaza: Aracını Yolun Ortasında Bırakıp Gitti!

Milas girişinde meydana gelen kazada sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyerlere çarptı. Kazanın ardından aracı yol ortasında bırakarak lastikçiye yürüyen sürücü, trafik güvenliğini hiçe saydı.

Milas girişinde meydana gelen kazada sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyerlere

Muğla’nın Milas ilçesi girişinde, meydana gelen trafik kazası olası bir faciaya ramak kala atlatıldı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kontrolden çıkan aracıyla bariyerlere çarparak durabildi.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücünün, olaydan kısa süre önce aracının lastiklerini değiştirdiği ve kazanın da yeni lastiklerden kaynaklandığını düşünerek, aracı yolun ortasında bırakıp yaya olarak lastikçiye gittiği öğrenildi.

Kazadan çok, sonrasındaki ihmalkarlık dikkat çekti. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde yol ortasında terk edilen araç için herhangi bir güvenlik önlemi alınmaması, diğer sürücüler için büyük bir risk oluşturdu. Şans eseri başka bir kaza yaşanmadı.

Sadece maddi hasarla atlatılan kazanın ardından olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu haber 252 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2019 yılında Muğla'da yanan 1.433 hektarlık alan, yürütülen yoğun ağaçlandırma
Sıradaki Haber Kara tablo, 6 yılda yeşil örtüye dönüştü