Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Muğla İl Teşkilatı yine mi feshediliyor!

Bu haberin fotoğrafı yok

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Teşkilatı’nın feshedileceği iddia edildi. Siyasi kulislere ve Ankara kaynaklarından edilen bilgilere göre, MHP Muğla İl Teşkialtının kapatılacağı öğrenildi.

MHP Muğla İl Teşkilatı’nın kapatılacağı, İl Başkanı Mehmet Korkmaz’ın yerine ise eski ocak başkanlarından Burak Demirel’in getirileceği, Mehmet Korkmaz’ın da Milletvekili Adayı olacağı ileri sürüldü.

İl Başkanı Mehmet Kokmaz, bu iddialara karşı, görevinin başında olduğunu söyledi.

Bilindiği gibi MHP’nin 2013 yılında yapılan olağan il kongresinde dönemin mevcut il başkanı Osman Güven seçilmiş, ilerleyen dönemlerde de MHP Büyük Kurultayı öncesi Genel Başkan Adaylarından Koray Aydın’a ilk açık destek veren il başkanlarının arasında yer almıştı. Bunun üzerine MHP Genel Merkezi Muğla İl Teşkilatını kapatarak Osman Güven ve yönetim kurulunu görevden almış İl Başkanı olarak Mehmet Korkmaz’ı atamıştı.

Siyasi kulislerde dönen bu iddialar, “ MHP Muğla İl Teşkilatı yine mi feshediliyor” sorusunu akıllara getirdi.

Haber: Esma Turan

Bu haber 14 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Marmaris’te teknedeki kavgada yaşamını yitiren Arda Deniz Onat davasında, ailenin
Sıradaki Haber Arda Deniz Onat Davasında İlk Duruşma: “Kalp Krizi Değil, Cinayet Gibi Kaza!”