Yağışlı havalarda yolda derin çukurlar oluştuğunu, yapılan geçici müdahalelerin ise kısa sürede yeniden bozulduğunu dile getiren doktor Nursin Kaynarca Külcü, “Zift dökülüyor ama kalıcı olmuyor. Yağmur yağınca yol yine aynı hale geliyor” sözleriyle duruma tepki göstermişti. Yolun mevcut halini cep telefonu kamerasıyla da kayda alan vatandaş, belediyeden kalıcı çözüm talep etmişti.
Sosyal medyada paylaşılan görüntüler ve yapılan çağrının ardından Menteşe Belediyesi ekiplerinin konuyla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre, Ortaköy Mahallesi’nde söz konusu yol ekipler tarafından yerinde incelenecek. Yolun mevcut durumu ve altyapı ihtiyacı değerlendirilerek, gerekli düzenleme ve iyileştirme çalışmalarının program dahilinde yapılacağı bildirildi.
Mahallede Çalışma Başlayacak
Menteşe Belediyesi ekiplerinin önümüzdeki günlerde bölgede çalışma başlatması beklenirken, yolun kalıcı şekilde iyileştirilmesi için teknik değerlendirmelerin sürdüğü ifade edildi.
Bu haber 267 kez okundu.
