Muğla’nın Menteşe ilçesinde Kent Meydanı’na kurulan Muğla Büyükşehir Belediyesi Buz Pisti Tesisi hizmete açıldı. Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı koordinesinde faaliyete başlayan buz pisti, bu yıl itibarıyla hizmet verecek. Açılışın ardından çocuklar ve yetişkinler piste çıkarak buz keyfini yaşamaya başladı.
Buz pisti, yılbaşına kadar ücretsiz olarak vatandaşların kullanımına sunulurken, 2 Ocak 2026 tarihine kadar herhangi bir randevuya gerek olmadan hizmet verecek. 2 Ocak’tan itibaren ise seans, kurs ve özel ders ücretleri belirlenecek ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili dairesinin resmi hesapları üzerinden duyurulacak.
5–15 yaş grubuna ücretsiz kurs
Buz pistinde, 5-15 yaş arası çocuklara yönelik yetiştirme kursları ücretsiz olarak düzenlenecek. Özel ders, seans ve kurslar ise üç ayrı kategori altında sunulacak. Ücret tarifesi 2 Ocak’tan sonra açıklanacak.
Kayıtlar QR kod ve başvuruyla
2 Ocak sonrasında buz pistinden yararlanmak isteyenler, QR kod üzerinden ya da bizzat başvuru yaparak kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek. Ödemeler ise MuğlaKart ve kredi kartı ile yapılabilecek.
Çalışma saatleri
Buz pisti;
• Hafta içi: 14.00 – 21.00
• Hafta sonu: 09.00 – 21.00
saatleri arasında hizmet verecek.
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan tesisin, uzun yıllar boyunca Muğlalılara hizmet vermesi hedeflenirken, açılışın ilk gününde piste çıkan çocuklar ve yetişkinler renkli görüntüler oluşturdu.

Bu haber 371 kez okundu.
