Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

MENTEŞE BELEDİYESİ KİTAP FUARI AÇILDI

Bu haberin fotoğrafı yok

Menteşe Belediyesi 7. Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında düzenlenen ‘Kitap Fuarı’ açıldı. Menteşe Sınırsızlık Meydanında açılan fuara 300 yayın evi, 30 bin kitapla katılıyor. 15 Ekim 2022 tarihine kadar ziyaretçilerine kapısı açık tutacak olan kitap fuarı birçok ünlü yazara ev sahipliği yapacak.

Türk edebiyatının ve polisiye romanlarının usta kalemi Ahmet Ümit, şenliğin ilk günü (30 Eylül Cuma)  saat 18.30’da kitap fuarında düzenlenen imza gününde okurları ile buluşacak.

Şenliğin ikinci gününde (1 Ekim Cumartesi) kitap fuarında saat 13. 30’da korku hikâyeleri yazarı- youtuber Işıl Işık, imza törenine katılacak. Şenliğin üçüncü günü (2 Ekim Pazar) saat: 14.00’de Aslı Arslan, Saat 18.00’de ise Gazeteci-Yazar Sinan Akyüz kitapseverlerle buluşarak kitaplarını imzalayacak. Menteşe Belediyesi 7. Kültür ve Sanat Şenliği çerçevesinde düzenlenen Kitap Fuarı 15 Ekim 2022 tarihine kadar kapılarını açık tutacak.

Haber :Hakan Canel

Bu haber 0 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla'nın Milas ilçesinde otoyolda yolun karşısına geçmeye çalışan bir yaya,
Sıradaki Haber Milas’ta Otoyolda Feci Kaza! Yaya Otobüs Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti