Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Menteşe Anadolu Lisesi’nden Masa Tenisinde Türkiye üçüncülüğü

Menteşe Anadolu Lisesi Masa Tenisi Takımı, Zonguldak’ta düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda zorlu rakiplerini dize getirerek Türkiye üçüncüsü olma başarısını gösterdi.

Menteşe Anadolu Lisesi Masa Tenisi Takımı, Zonguldak'ta düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda

Menteşe Anadolu Lisesi, okul sporlarında önemli bir başarıya imza attı. Zonguldak’ta 3-5 Mart tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Gençler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Ali Eren Ulusakarya, Metehan Zabir, Ufuk Deniz ve Yiğit Yeniaydın’dan oluşan masa tenisi takımı, Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir gurur yaşattı.

Üst üste üç yıl Türkiye şampiyonasına katılma başarısı gösteren takım, bu yıl da zorlu rakiplerle karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan müsabakaların ardından finale çok yaklaşan ekip, kıl payı finali kaçırarak Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Elde edilen bu dereceyle birlikte Muğla Menteşe Anadolu Lisesi masa tenisi takımı, hem okullarını hem de Muğla’yı gururlandırdı.

Beden eğitimi öğretmen Ümit Çolakoğlu, “Bu turnuvaya iyi hazırlandık, 3 yıldır katılıyoruz. Zorlu maçlar oynadık. Çocuklarımız elinden gelenin fazlasını yaptı. Muğla’nın adını ve okulumuzu en iyi şekilde temsil ettik” dedi.

Menteşe Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Akif Ağır, “Masa tenisi olarak 3 yıl devam eden başarımızı Türkiye üçüncülüğü ile taçlandıran ve Muğla’mızı gururla temsil eden sporcularımızı kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla İl Müftüsü Dr. Rüstem Can başkanlığında bir araya gelen
Sıradaki Haber Muğla’da ilçe müftüleri toplantıda buluştu