Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Marmaris’te Ortağını Müstehcen Videolarla Tehdit Eden Güzellik Merkezi Sahibi Tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde güzellik merkezi sahibi 40 yaşındaki Yasemin G., ortağı olan 43 yaşındaki Sevim D. ortaklıktan ayrılmak isteyince gizli kamera görüntüleriyle şantaj yaptığı gerekçesiyle tutuklandı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde güzellik merkezi sahibi 40 yaşındaki Yasemin G.,

Muğla’nın Marmaris ilçesinde güzellik merkezi sahibi olan Y.G. kendisiyle ortak olmak isteyen 43 yaşındaki Sevim D.’ye 21 Ekim 2024’te 3 milyon 500 bin TL karşılığında yüzde 50 hisse ile ortaklık sözleşmesi imzalattı.

ÖNCE BİR ERKEKLE TANIŞTIRDI, SONRA YAKINLAŞMALARINI SAĞLAYIP KAYDA ALDI

Sevim D. paranın 1 milyon 750 bin TL’sini peşin ödedi, kalan kısmı için de 1 milyon 795 bin TL tutarında senet imzaladı. Bir süre sonra Y.G. iddiaya göre Sevim D.’yi A.S. isimli bir erkekle tanıştırdı. Evli olan Sevim D. zamanla A.S. ile yakınlaştı,

Sabah gazetesinden Mikail Zeybek ile Hayrettin Şaşmaz’ın haberine göre ikili Y.G.’nin ofisinde sık sık buluştu. Y.G. ofise yerleştirdiği gizli kamera ile ikilinin yakınlaşmasını görüntüledi. Bir süre sonra Sevim D. ortaklıktan ayrılmak isteyince Yasemin G. şantaj oyununu devreye soktu.

PARANIN KALANINI İSTEYİNCE GÖRÜNTÜLER İLE ŞANTAJ ETTİ

Sevim D. ortaklıktan ayrılmak istediğini söyleyip ve paranın geri verilmesini isteyince Y.G. “Parayı vermeyeceğim ayrıca kalan senedi de ödeyeceksin. Eğer ödemezsen bu görüntüleri eşine göndereceğim” diyerek şantaj yaptı.

Sonrasında da Y.G. bir yakınının telefonundan Sevim D.’nin eşi H.D.’ye müstehcen video ve fotoğrafları yolladı.

SEVİM D.’NİN ŞİKAYETİ ÜZERİNE YASEMİN G. TUTUKLANDI

Bunun üzerine Sevim D. arkadaşı ve ortağı Y.G.’den şikayetçi oldu. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında Y.G.’nin işletmesinde 30 Nisan’da yapılan aramada gizli kamera bulunurken, cep telefonunda da bahse konu şantaj görüntülerine ulaşıldı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Y.Ö. önceki gün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. D. arkadaşı ve ortağı Y.G.’den şikayetçi oldu. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında Y.G.’nin işletmesinde 30 Nisan’da yapılan aramada gizli kamera bulunurken, cep telefonunda da bahse konu şantaj görüntülerine ulaşıldı.

Kaynak: patronlardunyasi.com

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Köyceğiz'de Gençlik Haftası, çelenk töreni, kaymakam ziyareti, çeşitli spor turnuvaları,
Sıradaki Haber Köyceğiz’de Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor