Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Marmaris’te Depremin Ardından Sahada Kapsamlı İnceleme

Marmaris’te dün gece meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından, AFAD koordinasyonunda 230 personel sahaya çıkarak hasar tespit çalışmalarına başladı; ilk belirlemelere göre yıkılan ya da risk oluşturan bir yapıya rastlanmazken, ekipler gelen ihbarlar üzerine teknik incelemelerini sürdürüyor.

Marmaris'te dün gece meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından, AFAD

Muğla’nın Marmaris’te dün gece saat 02.17’de meydana gelen depremin hemen ardından, AFAD koordinesinde yaklaşık 230 personel sahaya çıkarak ilçe genelinde tarama çalışmalarına başladı.

İlk belirlemelere göre Marmaris’te yıkılan ya da risk oluşturan herhangi bir yapının olmadığı tespit edildi.
Tarama ve teknik incelemeler, AFAD ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri tarafından titizlikle sürdürülüyor. Bir vatandaşın evinde çatlak oluştuğu yönündeki ihbar üzerine ilgili adrese yönlendirilen ekipler, teknik incelemelerine devam ediyor.

Depremin ardından Marmaris Kaymakamlığı binasında, Kaymakam Nurullah Kaya başkanlığında bir kriz toplantısı düzenlendi. Toplantıya AFAD, Kızılay, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün yanı sıra ilçede faaliyet gösteren arama-kurtarma STK’ları da katıldı.

İlçede kurulan kriz masası, tüm kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürürken, iletişimi kesintisiz sağlamaya devam ediyor.

Bu haber 68 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MSKÜ Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.
Sıradaki Haber MSKÜ’den Uluslararası Literatüre Önemli Katkı: ’Muğla Skoru’ geliştirildi