Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manisa’da 60 Yıllık Vefa: Esnaf Ahmet Amca Her Sabah Kuşların “Rızkını” Balkona Seriyor

Manisa’nın Demirci ilçesinde 65 yaşındaki esnaf Ahmet Çakıcı, yarım asırdan fazla süredir işlettiği dükkanından artırdığı bakliyatlarla kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan kuşları besleyerek çevresine örnek oluyor.

Manisa’nın Demirci ilçesinde 65 yaşındaki esnaf Ahmet Çakıcı, yarım asırdan

Manisa’nın Demirci ilçesinde yaşayan bir esnaf her sabah iş yerinde sattığı bulgur ve pirinçten ayırarak balkonuna sererek özellikle kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için adeta bir sofra kuruyor.

Manisa’nın Demirci ilçesinde Camiatik Mahallesi’nde esnaflık yapan Ahmet Çakıcı, yıllardır sürdürdüğü duyarlı davranışıyla hem vatandaşların hem de çevredeki esnafın takdirini kazanıyor. 65 yaşındaki Demircili esnaf Ahmet Çakıcı, iş yerinde satışını yaptığı bulgur ve pirinçten her gün bir miktar ayırarak balkonuna seriyor.

Bu sayede özellikle kış aylarında ve yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için adeta bir sofra hazırlayan Çakıcı, doğaya ve canlılara olan duyarlılığıyla örnek oluyor.

Her sabah iş yerini açtıktan sonra balkonuna çıkan Çakıcı, serptiği yiyeceklerin kısa sürede kuşlar tarafından tüketildiğini belirterek, “Rahmetlik Babamdan devraldığım işyerini yaklaşık 60 yıldır çalıştırıyorum. Kuşlarımız camide yatıp kalkıyorlar. Her sabah işyerime geldiğimde az çok demeden bulgur pirinç sererek nasiplerini veriyorum. Aç kalmamaları için elimden geleni yapıyorum. Her gün gelip yemelerini görmek beni mutlu ediyor” dedi.

Bu haber 492 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli’de zabıtanın bayram öncesi yaptığı dilenci operasyonunda bir şahsın üzerinden
Sıradaki Haber “Evi de var arabası da!” Bayram öncesi duygu sömürüsü yapanların foyası böyle çıktı