Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Köyceğiz’de Başkan seçildi, Makam odasının kapısını söktürdü

Muğla’nın Köyeceğiz ilçesinde CHP’nin adayı Ali Erdoğan, Belediye Başkanlığı’na seçildi.

Muğla’nın Köyeceğiz ilçesinde CHP’nin adayı Ali Erdoğan, Belediye Başkanlığı’na seçildi. Erdoğan, göreve gelir gelmez makam odasının kapısını söktürdü.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Belediye Başkanlık seçimini, Cumhuriyet Halk Partisi adayı Ali Erdoğan kazandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre; Ali Erdoğan yüzde 57,38 oy alırken, en yakın rakibi AK Parti Adayı ve Belediye eski Başkanı Kamil Ceylan ise yüzde 32,40 oranında oy aldı.

Kendisine eşlik eden partili ve vatandaşlarla birlikte bugün mazbatasını alan Erdoğan, Köyceğiz Belediye Başkanlığı’na geldi ve makamına otırdu.
Erdoğan, seçim sürecinde vaatleri arasında olan “Kapımız herkese açık olacak” sözünü yerine getirmek için makam odasının kapısını söktürdü.

Bu haber 109 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 göçmen kaçakçılığı
Sıradaki Haber Bodrum’da İnsan Kaçakçılarına Darbe: 7 Gözaltı, 3 Tutuklama!