Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köyceğiz Kaymakamı Kumcu, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı

Köyceğiz Kaymakamı Mert Kumcu, 14 Mart Tıp Bayramı’nda ilçedeki sağlık kuruluşlarını tek tek ziyaret ederek sağlık çalışanlarına isme özel hediyelerle anlamlı bir teşekkür jestinde bulundu.

Köyceğiz Kaymakamı Mert Kumcu, 14 Mart Tıp Bayramı’nda ilçedeki sağlık

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Kaymakam Mert Kumcu, ’14 Mart Tıp Bayramı’ kapsamında sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.

Kaymakamı Mert Kumcu, ilk olarak ’14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla; Köyceğiz Devlet Hastanesini ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı. Kaymakam Kumcu, sağlık çalışanlarının ismine özel yaptırılan bardakları hediye ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Kumcu, sağlık çalışanları ile bir süre sohbet etti ve hastanede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Köyceğiz Kaymakamı Mert Kumcu, hastane ziyaretinden sonra ’14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla; Köyceğiz İlçe Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, 1 Nolu Aile Sağlık Merkezi ve 2 Nolu Toparlar Aile Sağlığı Merkezini de ziyaret ederek hediyelerini takdim edip günlerini kutladı. Sağlık çalışanları da Kaymakam Mert Kumcu’nun ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür etti.

Bu haber 11 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Seyfettin Baydar, bazı mahallelerde
Sıradaki Haber Açık Sulama Tarihe Karışıyor: Muğla’da Modern Sistem Hamlesi