Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 26 Mayıs 2025 tarihinde saat 17.30 sıralarında yaşanan olayın faillerinin tespiti ve yakalanması amacıyla başlatılan çalışma sonucu olayın faili Adana’da, azmettiricisi ise Şanlıurfa’da yakalanarak gözaltına alındı. Olayla bağlantısı olduğu belirlenen 4 şüpheli şahıs ise Muğla’da gözaltına alındı.
Yapılan operasyon sonucunda saldırıda kullanılan tabanca ele geçirilirken, adliyeye sevk edilen 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Saldırının faili ve azmettiricisi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ne Olmuştu?
A.M.Ö. isimli şahıs, Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’nde motosikletli bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayarak ayağından yaralanmıştı.
Bu haber 254 kez okundu.