Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam !

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) KDV’deki artışın ardından köprü ve otoyol

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) KDV’deki artışın ardından köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldiğini duyurarak yeni ücretleri açıkladı.

KDV’deki artışın ardından köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) yeni ücretleri açıkladı.

Karayolları Genel Müdürlüğü, köprü ve otoyol geçiş ücretlerine KDV artışını zam olarak yansıttı. 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti, tek yön otomobil için 8 TL 25 kuruştan, 8 TL 50 kuruşa çıktı.

Hafif ticari araçlar için 10 TL 75 kuruştan 11 TL’ye, motosikletler için 3 TL 25 kuruştan 3 TL 50 kuruşa yükseldi.

Öte yandan geçtiğimiz yıl iki yönde de tahsilatın başladığı FSM ve 15 Temmuz Şehitler köprülerinde 1 Ocak 2022’de yüzde 100 zamlanmıştı.
Özel sektörün yap-işlet-devret (YİD) yöntemiyle inşa ettiği ve işlettiği köprü ve otoyol geçiş ücretlerine de zam yapıldı. Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti, 184 TL 50 kuruştan 190 TL’ye çıktı. Çanakkale Köprüsü, 203 TL’den 205 TL’ye, Yavuz Selim Köprüsü de 19 TL’den 20 TL’ye yükseldi. Yeni tarifeler uygulamaya konuldu.

Haber :Ferdi Yavuz

Bu haber 3 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Selvilitepe Mahallesi'nde iki binada çatlaklar tespit edilmesi
Sıradaki Haber Manisa’da çatlak oluşan iki bina tahliye edildi