Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaza Yapınca Askıda Kalan Otomobili Bırakıp Kaçtı!

Karabük’te yağışlı havada kontrolden çıkıp korkuluklara çarparak askıda kalan otomobilin sürücüsü, kaza sonrası aracını bırakıp olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Karabük'te yağışlı havada kontrolden çıkıp korkuluklara çarparak askıda kalan otomobilin

Karabük’te yağışlı havanın etkisi ile yolda çıkarak kayan bir otomobil kaldırma çarparak korkulukları çarparak durdu. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına ise saniye saniye yansıdı.

Olay, Karabük – Safranbolu Karayolu 5 bin evler köprü mevkiinde medyana geldi. Havanın yağışlı olması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, aşırı hız sonucu yolda çıkarak önce kaldırma çıktı, ardından ise korkulukları devirerek kaldırımda askıda kaldı. Bu sırada aracını askıdan çıkaramayan sürücü vatandaşların şaşkın bakışları altında aracından inerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Yaşananlar ise iş yerinin kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bu haber 222 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Meteoroloji'den pazar günü uyarısı: Ülke geneli yağışlı geçerken, Güneydoğu'da kuvvetli
Sıradaki Haber 22 Mart Pazar yurtta hava durumu