Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi Çayboyu Mahallesi’nde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasıyla ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
Edinilen bilgilere göre, Yatağan–Bozdoğan Karayolu üzerinde elektrikli motosikletle seyir halinde olan Feyza Gezgin ile arkasında yolcu olarak bulunan annesi Fatma Gezgin’e bir otomobil çarpmış, kazada 53 yaşındaki Fatma Gezgin olay yerinde hayatını kaybetmişti. Yaralanan Feyza Gezgin ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.
Kazayla ilgili yapılan incelemelerde, otomobil sürücüsü H.K.’nın sollamanın yasak olduğu bölgede hatalı sollama yaptığı ve önünde seyreden motosiklete çarptığı tespit edildi.
Olayın ardından hakkında gözaltı kararı verilen şüpheli H.K., bugün Yatağan Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarılan şüpheli, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bu haber 65 kez okundu.
