Dünyaca ünlü süper model Kate Moss, efsane şarkıcı Bob Marley’in torunu Skip Marley ile Bodrum’da görüntülendi.
Çalkantılı hayatıyla gündemden düşmeyen süper model Kate Moss, Bob Marley’in torunu Skip Marley konseri için dün Bodrum’a geldi.
Hürriyet’in haberine göre Türkiye’yi çok sevdiği bilinen ve sık sık Bodrum’a tatile gelen Kate Moss bir kez daha burada görüldü. Efsane şarkıcı Bob Marley’in torunu olan 27 yaşındaki müzisyen Skip’le el ele yakalandı.
Bodrum’da bir konser veren Skip’in en ateşli izleyicisi olarak en ön sırada yerini alan Kate Moss’un konser boyunca dans edip ona eşlik ettiğini gören etraftakiler konser bitiminde de ünlü modeli konser çıkışı Skip’le el ele mekandan ayrılırken görüntüledi.
Bu haber 17 kez okundu.

