Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

KARAKUŞ, “ÜYELERİMİZ, ODA ÜYESİ OLMAKLA ÖVÜNECEK”

Bu haberin fotoğrafı yok

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MUTSO), 15 Ekim’de yapılacak olan organ seçimleri öncesi, Mavi listeyle üyelerinin karşısına çıkacak olan ‘Güçbirliği’ oluşumunun Başkan Adayı Bülent Karakuş, üyelerinin Oda üyesi olmakla övüneceği çalışmaları gerçekleştireceklerini belirtti.

MUTSO üyeleri, 15 Ekim’de yeni yönetimini belirleyecek. Mavi listeyle seçime girecek olan Güçbirliği oluşumunun Başkan Adayı Bülent Karakuş, seçime sayılı günler kala, öne çıkan projelerine yönelik yazılı bir açıklamada bulundu.

Karakuş, il ekonomisini geliştirerek, Muğla’yı marka şehir yapmak hedefinde olduklarını söyledi.

Karakuş, şunları söyledi:

“İlimiz potansiyeline uygun olduğunu düşündüğümüz Uluslararası Bilim Olimpiyatları ve sağlık turizminin geliştirilmesine yönelik etkinlikleri hayata geçireceğiz. Ayrıca, uluslararası eğitimlerle yurtdışına eleman yetiştirmenin yanında, yurt içi ve yurt dışından gelen talepler doğrultusunda sektörlerin ihtiyaçlarını karşılamak için de eğitimler düzenleyeceğiz. Ulusal ve uluslararası alanda güçlü networklerin üyesi olmak ve üyelerimiz arasında sektörel networklar oluşturacağız. Üyelerimizin ihtiyaç duyduğu her türlü bilgiyi önceki dönemlerde olduğu gibi önümüzdeki dönemde de erişilebilir kılacağız. Önem verdiğimiz paydaş çalışmalarla güçlü işbirlikleri sürdüreceğiz. Dönemimizde kalite altyapımız sürekli iyileşecek.”

“Kazanan Muğla olacak” diyen Karakuş, üyelerinin Oda üyesi olmakla övüneceği çalışmaları gerçekleştireceklerini vurgulayarak, 15 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan organ seçimlerinin, Muğla iline ve MUTSO üyelerine hayırlı olmasını da diledi.

Haber : Esma Turan

Bu haber 2 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik
Sıradaki Haber 15 Temmuz Gazisi Emine Fidan, o geceyi anlattı