
İYİ Parti Muğla İl Teşkilatı’nda aralarında kurucu ve yönetim kademesinde görev alanların bulunduğu kişilerin istifa ettiği öğrenildi.
İstifaları doğrulayan İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, “Ümit Özdağ beyin yarın partimize ziyaretinin önüne geçilmesi için yönetimimiz istifalar ile düşürülmeye çalışılıyor. Milletvekilimiz Metin Ergun beyin bu konuda üyelerimize istifa edin baskısı var. Ümit beyin partiye alınması engellenirse evimizde ağırlarız” dedi.
İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun ise, “Akşam saatlerine kadar Bodrum ilçesinde esnaf gezisindeydim. İstifalar konusunda hiç bir bilgim yok” diye konuştu.
Haber : Serdar Aksivri
Keşke hangi yönetim kurulu üyesi arkadaşlara baskı yaptığını da söyleseydi. Yalan söylemek her dinde günah, her kanunda suçtur.
Misafirini İYİ PARTİ çatılarının haricinde heryerde ağırlıyabilir. Keyif Çayı ve pasta ikramını ihmal etmemesini tavsiye ederim.
İYİ PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI
SERKAN UZUN
Sen hemen kurşun asker olarak öne atılmışsın arkadaş. Neden rahatsız oldun. İyi partiye oy veren biz ülkücüler sen ve senin gibi kurşun askerlerin ve onların körü körüne kutsadığı ne olduğu belli olmayan bu hanımefendinin yalanlarından bıktık. Seçimlerde göreceğiz. Öyle reklamla, şişirmeyle oy filan gelmiyor. Mhp den bunun için ayrılmıştık. Akşener medyanın şişirmesi ile yelken açmış bir balonmuş. Bilemedik. Ancak, MHP ye gitmesek te devşirilmiş ve de hiç bir zaman ne Türkeş’e sevgi duymuş, nede milliyetçi hareketi benimseyebilmiş, O raya sadece abeyisi kanalıyla yaklaşmış bir balon .Özdağ’ı sevmem. Ancak, sizler gibi binine de değişmem.
aksener zaten ülkücüyüm demiyor ki kocasıda zaten sağlam bir solcudur iyi araştırın
güzel hanım ! etmeyin ! partinin kuruluşundan ümit bey le ters düşünceye kadar yani gerçek yüzünü gösterinceye kadar, yani neo liberalist olduğunu aleni dektere edinceye kadar, yani neo dyp yi oluşturma görevi alıncaya kadar, ……. nasıl bir ülkücü olduğunu, abisinden dem vurarak, akrabalarından dem vurarak. ispatlamak için nasıl taklalar attığını unuttunuz galiba. size tavsiyem, meral hanımın eski videolarını tekrar bir izleyin.
iyi parti kurucu üyesi ve iyi parti ıstanbul milletvekilini iyi parti çatısı altından başka nerede agirlayacaklar biraz mantıklı konuşun.keşke hep ile olan kahvaltı muhabbetinde de bunun yarısı kadar bile olsa tepki verebilseydiniz.
İncilay hnm. Kendine gel. Ümit bey partiye zarar verdiği için atıldı. Hatta kendisi atılmak için elinden geleni yaptı. Hiç kimse ümit beye öte git demedi, O yerim dar ben burada oynayamam dedi. Muğla da zeybek oynanır, efe oynar; efenin de kıçı başı oynamaz. Genel merkez ile uyumlu çalışamıyorsanız size uygun yönetimi bekleyin.
Doğru söylüyorsun bayram bey biz sağı solu oynayanları bıraktık
Ama neden se gidemedi hâlâ konuşuyor yemek yediği çanağı kirletenler ile işimiz olmaz varsın onlar başka canaklara baksınlar
Biz böyle İYİ yiz
İYİ parti ihraç ile en az 4 puan kaybetmesine rağmen akıl aldığı yok. Kendileri bilir..!