Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Erkekler Hokey Süper Ligi 1. Etabı Muğla’da Yapıldı

Bu haberin fotoğrafı yok

Türkiye Erkekler Hokey Süper Ligi 1. Etabı Menteşe’de 10 süper lig takımının katılımıyla yapıldı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda yapılan süper lig müsabakalarını ziyaret ederek müsabakaları bir süre izledi. Türkiye şampiyonu Kaltun Madran Su Ege Yıldızları Hokey Takımı ile bir araya geldi.

Muğla’da her spor branşının ve sporcuların desteklendiğini belirten Vali Orhan Tavlı, ilimizde diğer spor branşları gibi hokey sporunda da önemli bir ivme yakalandığını, artan rekabetin takımları ve sporcuları daha istekli hale getirdiğini belirterek, Sporcuları ve Antrenörlerini başarılarından dolayı tebrik etti.

 Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya ziyaretinde Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı, Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Münir Özalp, Türkiye Hokey Federasyonu İl Temsilcisi Serkan Şen, Hokey Merkez Hakem Kurulu Başkanı Dr. Ali Yıldırım eşlik etti.

Haber: Duygu Kaplan

Bu haber 7 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Süper Lig’de 26. hafta yarın oynanacak Antalyaspor-Gaziantep FK ve Fatih
Sıradaki Haber Trendyol Süper Lig’de 26. hafta heyecanı