Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasan Özcan Huzurevi’nde Kasım’da Başvuru Açıldı, Sonrası Gelmedi

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe’de hizmet veren Hasan Özcan Huzurevi için başvuruların açıldığının duyurulmasına rağmen aylardır alım yapılmaması, 60 yaş ve üzeri vatandaşların mağduriyetine neden oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe’de hizmet veren Hasan Özcan Huzurevi için

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 60 yaş ve üzeri vatandaşların huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla Hasan Özcan Huzurevi için başvuruların başladığını açıklamıştı. Ancak başvuru yapan vatandaşlar, aradan aylar geçmesine rağmen kendilerine herhangi bir geri dönüş yapılmadığını belirterek duruma tepki gösterdi.

Muğla’da İki Huzurevi Kapalı

Muğla’da uzun süredir hizmet veren Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi depreme dayanıksız olması sebebi ile yıkılırken, Muğla Valiliği’ne bağlı Suat Dereli Huzurevi’nde ise güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle her iki huzurevinde de şu anda yaşlı bireyler barındırılmıyor.

Hasan Özcan Huzurevi’ne Sevk Edildiler

Bu süreçte, Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi’nde kalan yaşlıların Hasan Özcan Huzurevi’ne sevk edildiği öğrenildi. Halihazırda kayıtlı olan ve uzun süredir huzurevlerinde kalan bu kişilerin Hasan Özcan Huzurevi’nde barındırıldığı öğrenildi.

Personel Eksikliği Alımları Durdurdu

Edinilen bilgilere göre, Kasım ayında Hasan Özcan Huzurevi için başvuruların açılmasına rağmen yeni alım yapılmamasının nedeninin ise personel eksikliği olduğu, huzurevinde henüz yeterli personel alımı yapılmadığı için yeni başvuruların askıda tutulduğu öğrenildi.

Vatandaşlar Mağduriyet Yaşıyor

Başvuru yapan vatandaşlar, aylardır beklediklerini ve mağdur olduklarını dile getiriyor.

Vatandaşlar, Hasan Özcan Huzurevi’ne yapılacak personel alımlarının bir an önce tamamlanmasını talep ediyor.

Bu haber 140 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'da görevli genç doktor Zeynep Sude Taş, İstanbul'daki evinde
Sıradaki Haber Evinde ölü bulunan Datçalı doktor toprağa verildi