Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

HALİL KARAHAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bu haberin fotoğrafı yok

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, 2023 Genel seçimlerinde Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Karahan, “Bu onurlu görevi, milletvekilliğini, Bodrum’a getirebileceğime inandığım için milletvekilliğine adaylığımı koyuyorum” dedi.
CHP Muğla’da Milletvekili aday adaylığı için açıklamalar gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan ilk isim olan Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’in ardından 2018 yılından beri CHP Bodrum İlçe Başkanlığı görevini yürüten Halil Karahan da bugün, ilçe binasında düzenlediği toplantı ile adaylığını açıkladı.
Toplantıya; CHP Muğla Milletvekilleri Burak Erbay ile Mürsel Alban, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP İlçe Başkanı Zekizan Balcı, bazı siyasi parti ve STK Temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Adaylığını açıklayan CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, “14 anket şirketinin ortak yapmış olduğu anketin ortalamasında Bodrum’da CHP’nin oyları yüzde 56’dır. Bodrum’dan bir milletvekili çıkarmak için söz vermiştim. Bu süreçte herkesle iç içe olduk, görüş alışverişinde bulunduk. Bu milletvekilliğini Bodrum’da Genel Başkanımızla yapmış olduğumuz görüşmelerle, asla kendimi tarif etmedim, Bodrum’un hakkını tarif ettik. Bodrum’un büyükşehir seçimlerindeki performansını, olması gerekenleri anlattık. Yapmış olduğum bütün görüşmelerin sonucunda bu onurlu görevi, bu milletvekilliğini, Bodrum’a getirebileceğime inandığım için milletvekilliğine adaylığımı koyuyorum. Milletvekili aday adayıyız ancak bizim birinci görevimiz 13. Cumhurbaşkanını, Millet İttifakı adayını seçtirmek için çalışacağım. Listede olurum ya da olmam ilçe başkanının yanında ceket iliklerim görev verirse çalışırım vermezse de yine çalışırım. Son oy atılana kadar ben mücadeleyi seçtim” diye konuştu.
CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, şunları söyledi:
“CHP’de her görev çok kutsaldır. Halil başkanım benim çok eskilerden dostum. Annesi ilçe başkanıyken babam da Köyceğiz’de ilçe başkanıydı. Bodrum’da hiçbir görevden geri durmadı her zaman elini taşın altına koydu. Şimdi de çok onurlu bir görev için yola çıkıyor. Onun yanındayım. Çıktığı bu kutsal yolda başarılar diliyorum.”
CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban da şöyle konuştu:
“Yol olabilmek, yoldaş olabilmek çok önemlidir. Eğer bugün burada bir adaylık açıklaması yapılıyorsa, bir iki gün önce Fethiye’de yapıldıysa, buradaki açıklamasını yapanlar, dişiyle tırnağıyla kaza kaza mücadele ede ede emeğiyle bugünlere gelen, iki arkadaşımızdır. Siyasette bir iki kural çok önemlidir. Sabırlı olmak, kararlı olmak. Eğer bugün siz kararlıysanız, ben Halil başkanıma çıkmış olduğu bu yolda emekleri için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da “Bizim asıl hedefimiz neydi? diyorduk ki ‘Bodrum’da bir milletvekili kesinlikle çıkmalı, 30 yıllık hasret bitmeli’ Halil başkanımla her zaman omuz omuza görev yaptık. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı, hep arkamızda durdu. Bizim artık Bodrum’da milletvekiline ihtiyacımız var. Hep beraber bunu istiyoruz. Bunu başaracağız” dedi.

Haber :Esma Turan

Bu haber 1 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekimlik görevine Acil Tıp Anabilim
Sıradaki Haber Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekim Değişti