Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Gonca Köksal’dan sahipsiz hayvanlar için anlamlı iş birliği

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Veteriner Hekimler Birliği Muğla Veteriner

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Veteriner Hekimler Birliği Muğla Veteriner Hekimleri Odası ile “Sahipsiz Kedi ve Köpeklerin Rehabilitasyonu ve Yaşam Refahının Sağlanması” protokolünü imzaladı.

Muğla Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; Türkiye Veteriner Hekimler Birliği ve Muğla Veteriner Hekimleri Odası ile “Sahipsiz Kedi ve Köpeklerin Rehabilitasyonu ve Yaşam Refahının Sağlanması” konusunda önemli bir iş birliği protokolü imzaladığını duyurdu.

Protokol, sokakta yaşayan hayvanların daha güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlamayı ve onlara hak ettikleri sevgi ve ilgiyi göstermeyi amaçlıyor. Sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmeyi hedefleyen bu adım, toplumsal sorumluluk bilinciyle hayata geçirildi.

Bu haber 10 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2025 yılı Kasım ayı Motorlu Kara
Sıradaki Haber Muğla’da Araç Sayısı Bir Ayda 4 Bin 269 Arttı