Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

“Gelin Marmaris’i Büyütelim” Başkan Ünlü’den İkamet Kampanyası


Resmi nüfusu 96 bin 589 olan Marmaris’te, nüfusun 100 bine ulaşması için kampanya başlatan Belediye Başkanı Acar Ünlü, bu adımın kent planlaması ve kamu yatırımlarında Marmaris’i öne çıkaracağını ifade etti.


Resmi nüfusu 96 bin 589 olan Marmaris’te, nüfusun 100 bine

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, ilçe nüfusunun 100 bine ulaşması hedefiyle bir kampanya başlattı. İlk olarak sosyal medya hesabından paylaştığı video ile vatandaşlara seslenen Başkan Ünlü, nüfus artışının Marmaris’e yapılacak yatırımları ve hizmet kalitesini doğrudan etkileyeceğini vurgulayarak ikamet çağrısında bulundu.,

Yılın büyük bir kısmını veya tamamını Marmaris’te geçirmesine rağmen ikameti başka şehirlerde olan Marmaris yaşayanlarına çağrıda bulunan Başkan Ünlü, “Marmaris’in
geleceğini birlikte şekillendirelim” ifadesini kullandı.

100 BİN NÜFUS DAHA GÜÇLÜ MARMARİS DEMEK

Bu kampanyayı başta muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve diğer kurumlarla birlikte yürüteceklerini söyleyen Ünlü, resmi nüfusu 96 bin 589 olan Marmaris’te özellikle turizm sezonunda milyona yaklaşan bir yoğunluk yaşandığını hatırlattı. Başkan Ünlü, bu tabloya rağmen yatırım ve planlamaların resmi nüfus üzerinden yapıldığını belirterek, “100 bin nüfus; daha fazla yatırım, daha güçlü altyapı ve daha iyi yollar demek. Sosyal, kültürel ve sportif olanakları gelişmiş, sağlık ve eğitim yatırımlarında öncelik sahibi, afet ve acil durumlara karşı daha hazırlıklı bir Marmaris demek” ifadelerini kullandı.

MARMARİS’İ BİRLİKTE BÜYÜTELİM VE GÜÇLENDİRELİM

İkametini Marmaris’e taşıyan vatandaşların, tüm Marmaris yaşayanları gibi belediye hizmetlerinden öncelikli yararlanacağını söyleyen Ünlü; kültür, sanat ve spor etkinliklerinde avantajlar, sosyal destekler ve resmi işlemlerde hız gibi birçok kolaylığın da sağlanacağını kaydetti.

Ünlü, belediyeye ait tesislerde ikametini Marmaris’e alan vatandaşlara özel indirim ve ayrıcalıklar sunulacağını belirterek çağrısını şu sözlerle tamamladı: “İkameti Marmaris’te olmayan herkesi bu kente kayıt olmaya davet ediyorum. Komşularınızı, arkadaşlarınızı da bu çağrıya ortak edin. Marmaris’i birlikte büyütelim, birlikte güçlendirelim. Ben bu hedefe inanıyorum. Gelin Marmaris’i hep birlikte 100 bin yapalım ve kentimizi daha güzel yarınlara taşıyalım.”

Bu haber 45 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Datça'nın ulaşım kalitesini ve güvenliğini artırmak amacıyla
Sıradaki Haber Datça’da yollar yenileniyor, ulaşım konforu artıyor