Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Fevzi Topuz Engelli Bireylerin Coşkusuna Ortak Oldu

Milas Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlediği kahvaltı ve etkinlik programında engelli bireyler ve aileleriyle buluştu. Başkan Fevzi Topuz, etkinlik boyunca engelli bireylerle yakından ilgilendi.

Milas Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlediği kahvaltı

Milas Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenleyerek engelli bireyler ve aileleriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, etkinlik boyunca engelli bireylerle yakından ilgilendi, onların oyunlarına katılarak neşeli anlara eşlik etti. Başkan Topuz, bu anlamlı günde engelli bireylerin yanında olmanın önemine vurgu yaparak, onların huzur, sağlık ve güven içinde bir yaşam sürmelerini diledi.

Topuz, ayrıca engelli bireylerin eğitim süreçlerinde büyük emek veren tüm eğitmenlere teşekkür etti.

Bu haber 64 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Datça'nın ulaşım kalitesini ve güvenliğini artırmak amacıyla
Sıradaki Haber Datça’da yollar yenileniyor, ulaşım konforu artıyor