Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Enerji nakil hattına çarpan kuş yangına neden oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bir kuşun enerji nakil hattına çarpması sonucu yangın çıktı. 17.00’de başlayan alevlere, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri müdahale etti ve yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bir kuşun enerji nakil hattına çarpması sonucu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde enerji nakil hattına çarpan kuş yangına neden oldu. Alevler havadan ve karadan yapılan hızlı müdahale sonucunda büyümeden kontrol altına alındı.

Yangın, Yuvarlakçay mevkiindeki ormanlık alanda saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kuşun enerji nakil hattına çarpması sonucu yangın çıktı. Bölgeden yükselen alevleri fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye orman ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve Muğla İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına karadan müdahale ederken, hava araçları da ekiplere destek verdi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu alevler daha fazla büyümeden kontrol altına alındı.

Bu haber 61 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde 6 bin 130 personeli kapsayan toplu iş
Sıradaki Haber Muğla Büyükşehir’de Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Tamamlandı