Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DENİZE GİRENLERİN EŞYALARINI ÇALAN HIRSIZ KAMERALARA YAKALANDI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde halk plajında denize giren iki sporcunun çantalarını

Muğla’nın Marmaris ilçesinde halk plajında denize giren iki sporcunun çantalarını çalan hırsızlık şüphelileri polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, Atatürk Caddesi üzerindeki halk plajında sabah saatlerinde meydana geldi. İzmir’den müsabaka ve kamp için Marmaris’e gelen voleybol kız takımı oyuncularından S.E. ve N.C. değerli eşyalarını bir çantaya koyup plaj şemsiyesinin altına bırakarak denize girdi. Denizden çıkınca çantalarını bulamayan sporcular durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro ekipleri başlattıkları geniş çaplı araştırmada civar güvenlik kameralarını inceledi. Kimlikleri tespit edilen 2 hırsızlık şüphelisi 2 saat içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin üzerinden başka çalıntı eşyalar da çıktı
Asayiş Büro komiserlerinin ve polis memurlarının titizlikle yaptığı çalışmalar sonucunda şikayetin ardından yakalanan H.Y. (25) ve Z.Ö. (18) isimli biri kadın 2 şüphelinin üzerinden sporcular S.E. ve N.C.’ye ait telefonlar çıktı. Öte yandan aynı gün içerisinde başka hırsızlık olaylarında çalındığı belirlenen iki kişiye ait cep telefonları, cüzdanlar ve bir miktar nakit para da ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Hırsızlık şüphelileri güvenlik kamerasına takıldı
Hırsızlık şüphelileri olayın ardından çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına takıldı. Görüntülerde şüpheliler H.Y. ve Z.Ö.’nün halk plajının karşı sokağına girerek, voleybolculara ait çantayı karıştırarak yürüdükleri görüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(İHA)

Bu haber 14 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla'da bayram dönüşü sakin geçse de denetimler nefes kesti: 400
Sıradaki Haber Muğla’da Bayram Dönüşü Trafiği “Uçan Göz” Kıskacında!