Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Datça’ya dolu sürprizi

Muğla’nın Datça ilçesinde sabah saatlerinde başlayan dolu yağışı Datça’nın geçim

Muğla’nın Datça ilçesinde sabah saatlerinde başlayan dolu yağışı Datça’nın geçim kaynağı Badem ağaçlarının yapraklarına büyük zarar verirken, bir marangoz atölyesine su bastı.

Muğla’da Perşembe akşamı etkili olan sağanak yağış ve ardından gelen dolu yağışı Menteşe ve Milas’tan sonra Datça’da da yaşamı olumsuz etkiledi. Datça’nın Emecik Mahallesinde yaşayan vatandaşlar sabah beyaz örtü ile uyanırken, fındık büyüklüğünde yağan dolu ağaçlarda yaprak bırakmadı.

Dolu yağışı araziyi ve yolları beyaza bürürken, sağanak yağış sonrası bir vatandaşın marangoz işletmesine su bastı. Dolu yağışının Datça’nın ünlü ürünü Şubat ayı sonu ve Mart ayı içinde hasadı yapılacak olan Datça Badem Çağlasını olumsuz etkilemesinden endişe ediliyor.

Bu haber 5 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla’da hayatını kaybeden emekli Jandarma Albay Ertuğrul Köroğlu, Türk bayrağına
Sıradaki Haber Menteşe’de Emekli Jandarma Albay Son Yolculuğuna Uğurlandı