Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Datça’da 23 Nisan Coşkusu Suyun Üzerinde Yaşandı

Datça’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, denizin üstünde rengarenk bir etkinlikle kutlandı. Küçük sporcular SUP boardlarla açıldıkları denizde hem eğlendi hem de bayraklarla coşkulu bir kutlamaya imza attı.

Datça’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, denizin üstünde

Datça Kano ve Kürek Spor Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kumluk Plajı’nda düzenlediği özel SUP (Stand Up Paddle) etkinliğiyle kutladı.

20 küçük sporcu, güvenli plaj ortamında SUP boardlarla denize açılarak bayramın keyfini suyun üzerinde yaşadı. Çocuklar, eğitmenler eşliğinde denge, takım çalışması ve doğayla uyum becerilerini geliştirirken; veliler de kıyıdan bu renkli manzarayı gururla izledi.

Etkinliğin sonunda çocuklar, Türk bayraklarını denizden alarak kıyıya taşıdı ve hep birlikte bayrağımızı açarak anlamlı bir kutlamaya imza attı. Datça’nın spor ve doğa dostu atmosferinde gerçekleşen bu özel etkinlikte, çocuklar hem eğlendi hem de özgüven kazandı. Atatürk’ün armağanı bu bayram, bu kez suyun üstünde kutlandı.

Bu haber 32 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MUSKİ, Milas’ın Bozbük ve Kazıklı mahallelerinde yer altı suyuna deniz
Sıradaki Haber MUSKİ’den Milas Bozbük ve Kazaklı mahalleleri içme suyu açıklaması