Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Aralık 2024 Cumartesi günü Muğla’ya yapacağı ziyaret kapsamında, Menteşe ilçesinde bazı güzergâhlarda geçici değişiklikler yapılacak.
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Adliye Kavşağı’ndan Zübeyde Hanım Caddesi istikametine kadar olan kırmızı ile belirtilen güzergâhta, toplu taşıma araçlarının giriş ve çıkışına izin verilmeyecek.
Programın bitimine kadar, Menteşe ilçesinden mahallelere ve diğer ilçelere ulaşımı sağlayan toplu taşıma araçları, alternatif güzergâhlardan hizmet verecek. Trafik ekipleri, anlık yol kapanmaları veya güzergâh değişikliklerinde vatandaşları yönlendirecek.
Vatandaşların, belirtilen tarihte toplu taşıma ve bireysel araç kullanımı sırasında bu düzenlemeleri göz önünde bulundurmaları önemle duyuruldu.